duminică, 17 ianuarie 2016

Harsany - vara 2015

         

    A doua intalnire cu lacul de la Harsany a avut loc vara, in prima jumatate a lunii iunie. Partener si coechipier mi-a fost Patrick Biro, participam la o cupa amicala (la alte concursuri nu particip). Tragerea la sorti ne-a adus standul 5, eram multumiti deoarece acest stand in general da seniorii lacului. 
    Din pacate pe toata durata concursului balta a mers foarte slab, era foarte cald iar pestii aveau perioade foare scurte de hranire. 
    Am nadit cu un amestec de boiliesuri pentru a vedea ce tip de nada prefera pestii, iar ca monturi am stabilit sa folosim monturi cat mai fine, formate din carlige kurv shank marimile 6 si 8 legate cu fire textile camasuite. Firul l-am decojit in apropierea carligului pentru o mai buna mecanica a monturii.
    Primii pesti prinsi au fost niste teni, se stie ca acestia nu sunt afectati de canicula, chiar se hranesc foarte bine in zilele calde de vara.
   

     Timpul trecea dar pe zona noastra nu veneau crapii la masa, indiferent ce faceam eram ''deranjati'' doar de teni.

  In ultima noapte  stabilim sa concentram toate lansetele la limita zonei de pescuit pe un pat de bile mai rapide. De acolo prindem primul crap care avea sa fie si cel mai mare dintre pestii prinsi de noi.    Acesta cantarea 22,14 kg, un peste frumos care macar ne-a ridicat moralul, capitol la care nu stateam foarte bine la acea ora.
      

    Cu toate ca eram mai determinati dupa aceasta captura alte rezultate notabile nu am mai avut, fapt ce s-a reflectat in pozitionarea noastra pe locurile codase ale clasamentului final.
   

     Cam asa au decurs lucrurile , speram ca anul acesta (2016) in noua editie a cupei sa ne clasam pe un loc fruntas, sa fie un fel de revansa pentru noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu