duminică, 10 ianuarie 2016

Carp Dream Lake - Runda trei

           

        Programarea pentru cea de a treia partida era  in luna august a anului 2014, insotit de partenerii mei : Popa Florin, Tudor Brie si Patrick Biro la data stabilita eram pe standul VP.
        Acest stand este unul dintre cele mai bune si cautate standuri ale lacului, zona acestuia tine exemplare capitale de crap iar locul de campat este confortabil.


      Eram cu totii nerebdatori asa ca am trecut rapid la despachetarea bagajelor si pregatirea echipamentelor de pescuit, am stabilit pozitiile in stand iar apoi am intrat pe apa in cutarea locurilor de pescuit.


    Am gasit cateva zone care imi pareau interesante, praguri si gropi cu substratul tare, asa ca am decis sa nadesc mai multe locuri si sa incerc sa le pescuiesc pe rand. Scopul era ca daca un loc nu dadea peste in ziua urmatoare sa pot  treceam la  un altul gata nadit.


   In urma observatiilor din partida trecuta ca nada am folosit doar boiliesuri  de marimea 24. La baza acestea aveau fishmealuri nutritive, bilele erau  fierte  si apoi deshidratate, monturi am ales variante simple realizate din fire combi, carlige wide gape si line alignere iar distanta de la boilies la carlig am last-o de 3-4 cm.  Momeala am folosit cate o bila de 24 sau doua bile de fund 24 cu 20.


   Toate acestea s-au dovedit a fi o alegere buna deoarece am inceput sa am prezentari chiar din prima zi, am prins pesti destul de constant cu o mica pauza de aproape 24 de ore pe la mijlocul partidei cand a fost o furtuna puternica care ne-a cam  reamenajat tabara.
     

    Lanseta din stanga, aflata pe mijlocul apei la adancimea cea mai mare  producea cei mai multi pesti.

    Erau pesti frumosi, crapi comuni impecabili si foarte bataiosi cel mai mare dintre ei depasind 19,6 kg.


    Dupa o pauza de aproape o zi pestii incep sa manance din nou si asta se vede din numarul de prezentari. Prindeam constant dar nu ce cautam, nici urma de Joker sau macar pesti trecuti de 20 kg. Era timpul sa trec pe zonele nadite dar nepescuite pana atunci, nu stau mult pe ganduri si repozitionez lansete. Se dovedeste a fi o strategie buna, am prezentari si din acele locuri, imi dau seama ca sunt pesti de talie mai mare dar din pacate nu reusesc sa-i scot, se taie atat linia principala cat si inaitasul din cauza agataturilor. Primul peste pe care-l pun in salteaua de primire e un crap oglinda.    Insist pe zona mai dificila, nu fara rost acest lucru aducand un alt crap oglinda frumos, acesta din urma fiind captura partidei, cantarul arata 20,4 kg. 


    Jokerul a intrat dupa doua zile, din pacate pentru noi eram acasa de 24 de ore, pescarii care  aveau rezervare dupa noi l-au prins, ''vedeta'' a aprut la mal dupa o pauza de aproape trei ani. Lucrul acesta ma ambitioneaza sa revin pe aceasta locatie pana am sa reusesc. In 2015 in urma unor evenimente fericite din viata mea nu am pescuit pe aceasta locatie, anul acesta  insa am 2 partide programate, am sa va tin la curent si sper ca 2016 sa fie anul Jokerului in calendarul meu. 
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu